Woansdei fan 'e Kiezel: Hiel Bernlef Bakt

10 Febrewaris 2021 20:00:00

It is tiid om dyn bakkeunsten sjen te litten. Om 20.00 oere sille wy mei syn allen in Fryske ferzje fan in swiete klassiker meitsje. De yngredïïntenlist sille wy in pear dagen fan te foaren bekend meitsje! (Ast brak bist hast yn elts gefal wat om tongersdei te moarn op te iten.) 

Fryske tiramisu

Materiaal:

Mikser

Ovenskaal

Beslachkom

 

Yngrediïnten:

500 g Mascarpone

5 eien

100 g sûker

Sûkerbôle

300 ml espresso (kâld)

Lustrumdrank of beerinnenburg

Kakao poeier

At it net slagget om oan sûkerbôle te kommen kinst de sûkerbôle ek ferfange troch 300 g lange fingers

 

Skriuw dy hjir yn om mei te dwaan! Bisto net lid fan Bernlef? Meld dy dan fia it nûmer: 0642009462.

 

Het is tijd om jouw bakkunsten te laten zien! Om 20.00 u gaan wij met z'n allen een Friese versie fan een zoete klassieker maken. De ingrediëntenlijst wordt een paar dagen van te voren bekend gemaakt. (Als je brak bent heb je in ieder geval wat om donderdagochtend op te eten.)

Fryske tiramisu

Materiaal:

Mixer

Ovenschaal

Beslagkom

 

Ingrediënten

500 g Mascarpone

5 eieren

100 g suiker

Suikerbrood

300 ml espresso (koud)

Lustrumdrank of beerinnenburg

Cacao poeder

Als het niet lukt om aan suikerbrood te komen, kun je het suikerbrood ook vervangen door 300 g lange vingers. 

 

Schrijf je hier in om mee te doen! Ben je nog geen lid van Bernlef? Meld je dan aan via het nummer: 0642009462

Do moast ynlogge om reaksjes te sjen.
Do moast ynlogge om reaksje efter te litten.

Ynskriuwingen

Do moast ynlogge om dy yn te skriuwen.