It is tiid om dyn bakkeunsten sjen te litten. Om 20.00 oere sille wy mei syn allen in Fryske ferzje fan in swiete klassiker meitsje. De yngredïïntenlist sille wy in pear dagen fan te foaren bekend meitsje! (Ast brak bist hast yn elts gefal wat om tongersdei te moarn op te iten.)
Fryske tiramisu
Materiaal:
Mikser
Ovenskaal
Beslachkom
Yngrediïnten:
500 g Mascarpone
5 eien
100 g sûker
Sûkerbôle
300 ml espresso (kâld)
Lustrumdrank of beerinnenburg
Kakao poeier
At it net slagget om oan sûkerbôle te kommen kinst de sûkerbôle ek ferfange troch 300 g lange fingers
Skriuw dy hjir yn om mei te dwaan! Bisto net lid fan Bernlef? Meld dy dan fia it nûmer: 0642009462.
Het is tijd om jouw bakkunsten te laten zien! Om 20.00 u gaan wij met z'n allen een Friese versie fan een zoete klassieker maken. De ingrediëntenlijst wordt een paar dagen van te voren bekend gemaakt. (Als je brak bent heb je in ieder geval wat om donderdagochtend op te eten.)
Fryske tiramisu
Materiaal:
Mixer
Ovenschaal
Beslagkom
Ingrediënten
500 g Mascarpone
5 eieren
100 g suiker
Suikerbrood
300 ml espresso (koud)
Lustrumdrank of beerinnenburg
Cacao poeder
Als het niet lukt om aan suikerbrood te komen, kun je het suikerbrood ook vervangen door 300 g lange vingers.
Schrijf je hier in om mee te doen! Ben je nog geen lid van Bernlef? Meld je dan aan via het nummer: 0642009462
2015 © FFJ Bernlef